Nu de site opnieuw is opgebouwd en vormgegeven, kan ik de aandacht weer op de inhoud richten. Eén van de onderdelen die ik daarbij aandacht wil geven is het artikelarchief. Er is en wordt nog steeds met regelmaat over De Mérode geschreven, en deze publicaties verzamel ik graag in het artikelarchief

Sinds de start van deze site in 1997 is het internet langzamerhand volwassen geworden. Dat is fijn, want er is nu veel meer te vinden over De Mérode dan toen. Het geeft me meer mogelijkheden om de website aan te vullen, ook vanuit andere invalshoeken.

Artikelarchief

Bijdragen van anderen zijn belangrijk, want een website uitsluitend vanuit mijn perspectief met als basis het werk van Hans Werkman zou maar een beperkte waarde hebben. Juist daarom is het artikelarchief een waardevolle toevoeging: hierin kun je inzichten van verschillende mensen over De Mérode en zijn werk vinden. De nieuwste toevoeging is het artikel ‘Zaligen durven lijden’ van Aart Nederveen.

Artikelen welkom

In het archief is de tekst “(verwacht”) vermeld achter artikelen waarvoor ik toestemming voor publicatie heb gevraagd. Mis je artikelen die het vermelden waard zijn? Ik hoor het graag, want ik ken niet alle publicaties die er zijn geweest.

 

Categorieën: nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 2 = 11