Reacties

Met gepaste trots presenteer ik u hier de mooiste reacties op de website.

foto De Mérode met handtekening

Anthony Dekker:

“Wat is het toch fijn en hoopgevend dat er tussen al die onzalige troep op internet ook nog eens iets waardevols te vinden is!”

Iddo Keuning:

“Geweldig, wat een enthousiasme en bevlogenheid straalt daar vanaf. En dat
doet mij natuurlijk wat als ‘achterneef’.”

J.B. Kanon:

“Het gebeurt me niet vaak dat ik zo lang over een site dwaal. Hij is mooi en informatief, serieus maar niet te zwaar op de hand. Bovendien wordt de site ook gewoon bijgehouden en dat zie je wel eens anders.”

Hans Werkman:

“Beste Helma, hartelijk bedankt voor de moeite die je deed voor De Mérode, de dichter van ons dorp, en de dichter van veel meer. Ik heb geen verstand van sites, maar deze heb ik van alle kanten goed kunnen volgen.”

3 reacties

Anneke Groot · 28 augustus 2021 op 09:14

Waarom wordt de geboorteplaats van Willem de Mérode niet op de kaart gezet?

Jaap Woltjer · 21 november 2013 op 18:33

Hallo Helma,

Verrast was ik toen ik ontdekte dat jij de schrijfster van deze site was! Ik google-de op mijn eigen naam, omdat ik mijn leerlingen had gevraagd dat ook te doen, om te ontdekken wat er allemaal over hen op internet te vinden was. Ik vond direct foto’s van mijn neven, mijzelf en mijn opa, Jaap Woljer. Toen ik daar op klikte kwam ik op deze site. Erg mooi, maar toch een treurig verhaal, wat ik overigens al wel kende vanuit de familie. Mooi eerbetoon. Complimenten!

Groeten, Jaap Woltjer (je klasgenoot van de lagere school)

    Helma · 21 november 2013 op 20:27

    Hallo Jaap!

    Wat ontzettend leuk om een bericht van je te ontvangen. Natuurlijk weet ik precies wie jij bent, dat had je niet hoeven uitleggen. Ik heb herhaaldelijk tegen mijn man gezegd hoezeer jij in je jonge jaren lijkt op de foto van de Jaap Woltjer uit de tijd van De Mérode (Keuning). Dat maakt de tijd trouwens ook nogal relatief. Het verhaal is inderdaad treurig. Het is ook het verhaal dat me in eerste instantie greep, en niet eens de gedichten. Dank voor jouw complimenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 3