Artikelarchief

Willem de Mérode – artikelarchief

Via de links hieronder of via categorie ‘artikelarchief’, kunt u artikelen lezen rondom De Mérode. Deze teksten zijn geschreven door mensen die op welke wijze dan ook op de persoon Willem de Mérode zijn gestuit. Ieder vult zo vanuit een eigen insteek  het verhaal over De Mérode aan.

Naast dit artikelarchief is er ook een onderdeel ‘internetsnippers‘ waarin ik allerlei stukjes en citaten over De Mérode verzamel van publicaties die ik op het internet vind.

Andere interessante informatie

Toestemming …

Voor vrijwel alle artikelen is mij toestemming verleend om ze te plaatsen. Soms lukt dat niet omdat ik niet heb kunnen achterhalen wie daarvoor moet worden benaderd, of soms ontving ik geen reactie. Toch wil ik deze teksten u niet onthouden, ze horen voor de volledigheid bij deze site qua achtergrond en diepgang. Daarom heb ik de vrijheid genomen om ze te publiceren met waar mogelijk bronvermelding. De intentie hiervan is niet anders dan volledig te zijn aangaande Willem de Mérode en zoveel mogelijk informatie met u te delen. Heb ik uw tekst gepubliceerd en u wilt dat ongedaan maken, stuurt u dan s.v.p. bericht.

Klassenfoto 1911

1911 - klassenfoto

Klassenfoto uit 1911, gereformeerde school te Uithuizermeeden met rechtboven Willem de Mérode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *